Dream of beauty 60 ml

Dream of beauty 60 ml

195.00

Wszystkie recenzje

Opinie dla produktu:Dream of beauty 60 ml
Iwona, Łódź
Kupił produkt
2022-01-21
Produkt dostałam gratis do zamówienia w próbeczce, ale miałam inną maskę innej firmy więc czekał na swoją kolej. Teraz żałuję, bo tamta potrafiła mnie "zatkać", a powinnam od razu przerzucićsię na tą. Ta łagodzi, skóra jest po niej czysta i ma ładny kolor, znikają zaczerwienienia. Jesli się wahacie, to przestańcie, bo warto!
Beata, Konin
Kupił produkt
2022-01-14
Plusy: nie zatyka porów, szybko się wchłania, nawilża i uspokaja skórę. Ładny, łagodny zapach który szybko znika. Nie klei się i nie brudzi. Minusy (niewielkie) : potrzebowałam dwóch-trzech prób żeby załapać ile używać żeby nie zostawała na skórze. To wszystko - maska jest świetna i znakomicie pomaga na problemy skórne i na podrażnienia!
Katarzyna, Kostrzyn Wielkopolski
Kupił produkt
2022-01-13
Moja skóra ma tendencję do podrażnień, zanim poznałam ten krem, zdarzało się, że w nocy miałam uczucie bardzo ściągniętej skóry, szczypiącej. To były moje początki z pielęgnacją cery, testowałam różne kremy różnych firm i niektóre mnie mocno podrażniały. Ten krem uspokajał wszystko. Gdy kładłam go na podrażnioną skórę, miałam wrażenie, że go momentalnie "wypija". Używam go codziennie jako kremu na noc. W ciągu tych dwóch lat testowałam różne noce kremy i zawsze wracam do tego. Jest treściwy, ma świetną konsystencję, gęsty, aksamitny, ale u mnie, nawet jak nałożę grubszą warstwę wchłania się do matu. W sezonie zimow Wyciszająca maska nocna - to był jeden z pierwszych kosmetyków z Alkmie jakie kupiłam. Moja skóra miała tendencję do podrażnień, zdarzało się, że w nocy miałam uczucie bardzo ściągniętej skóry, szczypiącej. To były moje początki z pielęgnacją cery, testowałam różne kremy różnych firm i niektóre mnie mocno podrażniały. Ten krem uspokajał wszystko. Gdy kładłam go na podrażnioną skórę, miałam wrażenie, że go momentalnie "wypija". Używam go codziennie jako kremu na noc. W ciągu tych dwóch lat testowałam różne noce kremy i zawsze wracam do tego. Jest treściwy, ma świetną konsystencję, gęsty, aksamitny, ale u mnie, nawet jak nałożę grubszą warstwę wchłania się do matu. W sezonie zimowym, gdy moja skóra jest jeszcze bardziej sucha czasami nakładam dwie warstwy - jedna od razu po nałożeniu serum, druga tuż przed pójściem spać. Jego zapach wspaniale uspokaja przed snem. Jest to bardzo bardzo wydajny kosmetyk, nawet dla osoby, która jak ja, używa go wręcz nałogowo.
Danuta, Łódź
Kupił produkt
2021-12-16
Trzeba się pozbyć starych przyzwyczajeń przy tym produkcie, bo chciałam nakładać jak zwykłą maskę grubą warstwą i musiałam ścierać, a szkoda marnować tak fajny skład. Z tego co widzę inni polecają czasem zostawić grubszą warstwe, ale ja zostaję przy cieńkiej bo super działa
Karolina, SZCZECIN
Kupił produkt
2021-12-16
Zdecydowanie polecam, bo robi robotę! Pomaga na zaczerwienienia, mam cerę naczynkową i łatwo o podrażnienia i pieczenie zwłaszcza zimą i w ogrzewaniu. Stosuję maskę raz dziennie na wieczór, cienką warstwą, tak na godzinkę przed pójściem spać. Wtedy mam 200 % pewności że się wchłoneła, ale zwykle już po paru minutach jest ok. Plus za to, że chociaż pachnie trochę nietypowo (żadne mocne perfumy, kwiatki czy owocki), to i tak zapach szybko znika więc nie przeszkadza, ani ja nie czuję, ani mąż
Aneta, Warszawa
Kupił produkt
2021-11-17
Używałam kiedyś podobnej, której podobno nie trzeba było zmywać, ale trzeba było po niej prać poszewkę co dwa dni. Ta nie zostawia śladów ani na pościeli, ani na dłoniach już po paru minutach. Świetnie radzi sobie z podraznieniami i rewelacyjnie wycisza skórę. Przyjemnie pachnie, a zapach znika po paru chwilach, więc nawet nie czuć że ma się coś na twarzy. Używam regularnie, kilka razy w tygodniu.
Tamara, Warszawa
Kupił produkt
2021-11-02
Podwójne dwa w jednym - maska z kremem, ale też maska/krem na noc albo maska opatrunkowa, zależy ile się nałoży. Raz w tygodniu stosuję grubszą warstwę, bo pomaga na większe podrażnienia i "zabezpiecza" skórę na dłużej, tylko wtedy trzeba jednak uważać bo zostaje trochę lepka, ale z tym się liczę i zmywam nadmiar tonikiem i używam serum. Cieńsza warstwa na codzień wchłania się pięknie, skóra zostaje gładka i wogóle nie lepka. Polecam
Justyna, Olsztyn
Kupił produkt
2021-10-27
Daję 5 gwiazdek, bo maska jest rewelacyjna. Używałam sama, mąż zaczął używać po goleniu, bo miał podrażnioną i suchą skórę. Ja nie narzekam na wypryski, a on na pieczenie i swędzenie, super! Szybko działa, dobrze się wchłania i ekstra nakłada. Cudowna!
Anna, Warszawa
Kupił produkt
2021-02-07
Pięknie pachnie i doskonale regeneruje moja skórę.
Gosia, Venlo
Kupił produkt
2021-01-22
Jest naprawde dobrym productem ktory na stale zagosci u mnie. Super nawilzona skora, stosuje ja co drugi dzien mieszajac z moim ulubionym olejkiem do twwrzy.
Asia, Chojnice
Kupił produkt
2021-01-03
Wielbię! Za wszystko... od zapachu, po to co czyni z moją skórą. Ukojenie jest natychmiastowe. Czuje i widzę jak skóra ją "pije". Po tej masce nałożonej na noc, rano zawsze się jakoś lepiej wygląda ;)
Monika, Kalisz
Kupił produkt
2020-12-29
Mam tę maseczkę i kilka produktów z serii Microbiome już od jakiegoś czasu. Widziałam recenzje na Yt, co prawda innej serii ale zadzwoniłam do sklepu i Pani zaproponowała dla mojej cery Microbiome. Maseczka jest naprawdę super. Stosuję ją kilka razy w tygodniu na zmianę z pozostałymi kosmetykami, które tworzą zgraną serię. Maseczka nie zapycha , wygładza, koi, pogineły mi wszelkie niedoskonałości i blizny po nich. Jest po prostu rewelacyjna !!!
Zofia, Sulejówek
Kupił produkt
2020-12-16
O kosmetykach Alkemie slyszalam juz jakis czas, ale postanowilam zaczekac do Ekocudow,na ktorych kupilam kilka produktow m.in. te maske. UWIELBIAM!!!! Uwielbiam zapach, jak wspaniale odzywiona jest moja dojrzala skora po nocy, gladka i elastycnza. Jestem Freak'iem kosmetycznym, ale te kosmetyki mnie powalily. Polecam tez 'skin foods super oil", krem better than botox, serum wake-up shot. Te kosmetyki uzalezniaja:)
Honorata, Leszno
Kupił produkt
2020-11-26
To jeden z moich ulubionych kosmetyków. Idealnie wycisza skórę, nawet po zabiegach kosmetycznych.
Paulina, Kraków
Kupił produkt
2020-11-04
Maska na stałe zostanie w mojej kosmetyczce. Używam jej sporadycznie, gdy skóra potrzebuje regeneracji np. po kilku słabo przespanych nocach, sprawdza się idealnie, skóra jest odżywiona, mniej zaczerwieniona, rozświetlona i nie wygląda na zmęczoną . Polecam!
Maria, Warszawa
Kupił produkt
2020-10-24
Maska do twarzy zostawiana na całą noc to super pomysł! Redukuje zaczerwienienia skóry.
Paulina, Chrzanów
Kupił produkt
2020-09-24
Działa przepięknie na moją podrażnioną cerę i przynosi ulgę. Wycisza, leczy niedoskonałości w okolicy zucZapach i konsystencję oceniam jako niesamowicie wspaniałe. Ta maseczka jest moim odkryciem. Absolutnie nr 1.Bardzo wydajny produkt.
Edyta, Siedlce
Kupił produkt
2020-02-01
właśnie otrzymałam produkt z polecenia Kacpra, i jestem niesamowicie zaskoczona produktem, moja skóra po maseczce jest delikatna, nawilżona, wyciszona, nie piecze, delikatna, jeszcze nie miałam tak dobrego produktu, polecam bardzo mocno
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel