PREZENT: 1 wybrana świeca sojowa do zamówień od 150 zł. Wybierz swoją ulubioną!

Dream of beauty 60 ml

Dream of beauty 60 ml

115.00

Wszystkie recenzje

Opinie dla produktu:Dream of beauty 60 ml
Anna, Warszawa
Kupił produkt
2021-02-07
Pięknie pachnie i doskonale regeneruje moja skórę.
Gosia, Venlo
Kupił produkt
2021-01-22
Jest naprawde dobrym productem ktory na stale zagosci u mnie. Super nawilzona skora, stosuje ja co drugi dzien mieszajac z moim ulubionym olejkiem do twwrzy.
Asia, Chojnice
Kupił produkt
2021-01-03
Wielbię! Za wszystko... od zapachu, po to co czyni z moją skórą. Ukojenie jest natychmiastowe. Czuje i widzę jak skóra ją "pije". Po tej masce nałożonej na noc, rano zawsze się jakoś lepiej wygląda ;)
Monika, Kalisz
Kupił produkt
2020-12-29
Mam tę maseczkę i kilka produktów z serii Microbiome już od jakiegoś czasu. Widziałam recenzje na Yt, co prawda innej serii ale zadzwoniłam do sklepu i Pani zaproponowała dla mojej cery Microbiome. Maseczka jest naprawdę super. Stosuję ją kilka razy w tygodniu na zmianę z pozostałymi kosmetykami, które tworzą zgraną serię. Maseczka nie zapycha , wygładza, koi, pogineły mi wszelkie niedoskonałości i blizny po nich. Jest po prostu rewelacyjna !!!
Zofia, Sulejówek
Kupił produkt
2020-12-16
O kosmetykach Alkemie slyszalam juz jakis czas, ale postanowilam zaczekac do Ekocudow,na ktorych kupilam kilka produktow m.in. te maske. UWIELBIAM!!!! Uwielbiam zapach, jak wspaniale odzywiona jest moja dojrzala skora po nocy, gladka i elastycnza. Jestem Freak'iem kosmetycznym, ale te kosmetyki mnie powalily. Polecam tez 'skin foods super oil", krem better than botox, serum wake-up shot. Te kosmetyki uzalezniaja:)
Honorata, Leszno
Kupił produkt
2020-11-26
To jeden z moich ulubionych kosmetyków. Idealnie wycisza skórę, nawet po zabiegach kosmetycznych.
Paulina, Kraków
Kupił produkt
2020-11-04
Maska na stałe zostanie w mojej kosmetyczce. Używam jej sporadycznie, gdy skóra potrzebuje regeneracji np. po kilku słabo przespanych nocach, sprawdza się idealnie, skóra jest odżywiona, mniej zaczerwieniona, rozświetlona i nie wygląda na zmęczoną . Polecam!
Maria, Warszawa
Kupił produkt
2020-10-24
Maska do twarzy zostawiana na całą noc to super pomysł! Redukuje zaczerwienienia skóry.
Paulina, Chrzanów
Kupił produkt
2020-09-24
Działa przepięknie na moją podrażnioną cerę i przynosi ulgę. Wycisza, leczy niedoskonałości w okolicy zucZapach i konsystencję oceniam jako niesamowicie wspaniałe. Ta maseczka jest moim odkryciem. Absolutnie nr 1.Bardzo wydajny produkt.
Edyta, Siedlce
Kupił produkt
2020-02-01
właśnie otrzymałam produkt z polecenia Kacpra, i jestem niesamowicie zaskoczona produktem, moja skóra po maseczce jest delikatna, nawilżona, wyciszona, nie piecze, delikatna, jeszcze nie miałam tak dobrego produktu, polecam bardzo mocno
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel