Odżywcza śmietanka do kąpieli 150 ml

Odżywcza śmietanka do kąpieli 150 ml

135.00

Wszystkie recenzje

Natalia, Poznań
Kupił produkt
2021-07-04
Zakupiłam akurat produkt dla mnie, jestem wielkim alergikiem, lekarz nawet stwierdził, że mam wrażliwszą skórę niż dzieci (jestem uczulona na kosmetyki nawet dla dzieci). Do tej pory każdy używany płyn, żel czy mydło (nawet te dla dzieci) powodowały straszną alergie, wysypkę, podrażnienie. Dopiero ta śmietanka można powiedzieć uratowała mnie, sądzę że nadaje się nie tyle co dla dzieci ale i osób dorosłych z problemami alergicznymi i AZS. Naprawdę polecam! Skóra jest cudowna po jej użyciu
Ola Z Hanią, Węgrów
Kupił produkt
2021-01-25
Ta śmietanka to cudo! Na naszą atopową skórę działa niesamowicie, od razu przynosi zauważalną ulgę i ratuje naszą skórę. Zostaniemy z Wami na długo!
Ola Z Hanią, Węgrów
Kupił produkt
2021-01-25
Ta śmietanka to cudo! Na naszą atopową skórę działa niesamowicie, od razu przynosi zauważalną ulgę i ratuje naszą skórę. Zostaniemy z Wami na długo!
Angelika, WROCŁAW
Kupił produkt
2021-01-13
Hicior Taty:) U nas kąpiel małej to raczej zadanie tatusia… Widział, że kosmetyki jego córeczki się zmieniły, ale jak to tatuś raczej nie przywiązał do tego szczególnej uwagi. Do czasu… aż w jego ręce wpadła śmietanka. No tatuś zachwycony tak, że aż mama jest w szoku:P tatuś nawet rezygnuje z płynów tworzących pianę i wybiera śmietankę. Na pewno mogę potwierdzić, że skład jest bardzo dobry, nie mamy parafiny… można? No można. Niby mała tubka, ale do kąpieli na prawdę wystarczy kilka kropli. Jesteśmy w trakcie pierwszego opakowania. Ciekawi mnie kto kupi następne opakowanie?!:)
Ksenia, Sanok
Kupił produkt
2021-01-03
Śmietanka użyta do kąpieli malucha znakomicie nawilża i natłuszcza jego delikatną skórę, kąpiel z nią to czysta przyjemność. Wystarczy wlać odrobinę do wanny, więc wydajność również na plus.
Ksenia, Sanok
Kupił produkt
2021-01-03
Śmietanka użyta do kąpieli malucha znakomicie nawilża i natłuszcza jego delikatną skórę, kąpiel z nią to czysta przyjemność. Wystarczy wlać odrobinę do wanny, więc wydajność również na plus.
Beata, Konin
Kupił produkt
2020-11-26
Produkt dostałam w prezencie, na początku nie byłam przekonana, ale skóra mojego syna po kąpieli jest inna gdy użyje śmietanki – przyjemniejsza w dotyku.
Beata, Konin
Kupił produkt
2020-11-26
Produkt dostałam w prezencie na początku nie byłam przekonana, ale skóra mojego syna po kąpieli jest inna gdy użyje śmietanki – przyjemniejsza w dotyku.
Justyna, Olsztyn
Kupił produkt
2020-10-24
Skład odżywczej śmietanki jest naprawdę zachwycający w moim odczuciu – receptura kosmetyków MomMe oparta jest wyłącznie na naturalnych składnikach z certyfikowanych upraw, 11 aktywnych składników czerpanych z natury to gwarancja bezpieczeństwa, a wiadomo, że każda mama chce dać dziecku to co najlepsze, gdyż skóra naszych pociech jest bardziej wrażliwsza i delikatniejsza niż osoby dorosłej. Tylko bezpieczne składniki, bez sztucznych substancji zapachowych, oraz bez sztucznych barwników, mogące wywołać alergie lub podrażnienie u maluchów – czegoż chcieć więcej. Kosmetyk ma genialną konsystencję aksamitna i perłowa, śmietanka łatwo się rozprowadza ma skórze dziecka. Bardzo delikatnie myje skórę i pozostawia ją przyjemnie nawilżona i lekko natłuszczoną – ale co ważne bez tłustej warstwy. Piękny, delikatny zapach, taki naturalny, ale jak najbardziej przyjemny i mi odpowiada. Nie uczula, nie podrażnia, nie wysusza nawet najdelikatniejszej skóry – a dla mnie to ważne bo moje dziecko ma AZS. Bardzo wydajny. Wystarczy naprawdę niewielka ilość by umyć całe ciałko. Moja opinia jak i opinia mojej córci jest POZYTYWNA, Polecamy całym sercem!
Ania Z Niną, Gdańsk
Kupił produkt
2020-10-22
Oilatum się chowa HA! a ja mam w końcu przeświadczenie że nie kąpię małej w ropie… cóż za ulga. Pięknie oczyszcza skórę ale i delikatnie natłuszcza nie tworząc efektu foli na skórze. Dla nas super, a wszystkim Mamom, które używają paskudnych chemikaliów, bo polecili je dermatolodzy, proponuję natychmiast zmienić produkty w łazience. Jestem fanką!
Ania Z Niną, Gdańsk
Kupił produkt
2020-10-22
Oilatum się chowa HA! a ja mam w końcu przeświadczenie że nie kąpię małej w ropie… cóż za ulga. Pięknie oczyszcza skórę ale i delikatnie natłuszcza nie tworząc efektu foli na skórze. Dla nas super, a wszystkim Mamom, które używają paskudnych chemikaliów, bo polecili je dermatolodzy, proponuję natychmiast zmienić produkty w łazience. Jestem fanką!
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel